builderall

ONTWERP JE EIGEN ADVERTENTIES

JE BEDRIJF PROFFESIONEEL NEERZETTEN

Je ziet mooie advertenties van anderen maar je hebt niet genoeg budget om een full time vormgever te betalen.  Ontdek de ontwerper in jou en leer hoe je in een handomdraai een tof ontwerp maakt voor jouw advertenties en social media.

ONLINE CURSUS ONTWERPEN

Judith heeft een ontwerpbedrijf en wil jou dolgraag leren en laten ervaren hoe leuk het is om te ontwerpen. En dat je met simpele tips en trics ZELF professionele dessins maakt. Zodat je je huisstijl altijd kunt doortrekken in je ontwerpen die je nodig hebt.
 

Deze online cursus zit boordevol met ontwerptips, uitleg van alle gereedschappen van het ontwerpprogramma, we nemen je stap voor stap mee en we geven je inspirerende lessen van de beste vormgevers. We laten je zien hoe je zelf je advertenties, flyers, presentaties, social media posts, of poster kunt maken.

Om je kennis te laten maken met de training kun je de eerste module en een stukje van module 2 van onze training volgen voor slechts 7 euro. Daarna kun je aangeven of je verder gaat met de gehele training.

MEER DAN
 GEWOON
ONLINE MARKETING
EN SALES

Er is een reden dat er veel studio's en gyms graag met SELFCONTROL werken.

We bieden namelijk nog veel meer dan alleen 'gestandaardiseerde'  advertentie en e-mail funnels.

1. Training en Content 

We hebben een helder leerplatform ontwikkeld, dat jou leert te groeien met online adverteren, geautomatiseerde salesopvolging, SEO, etc.

Aangevuld met een bibliotheek met voorbeeld campagnes die eenvoudig aan te passen zijn aan jouw huisstijl en productaanbod.

2. Simpel Adverteren

Geen onnodig tijd meer verspillen met ingewikkelde tools om advertenties te maken op Facebook, Instagram en Google. Promoot jouw producten binnen enkele minuten. Laat je bedrijf succesvol online groeien met onze online advertentieportaal.

3. Automatische E-mail opvolging

In onze contentportal staan 'kant en klare' e-mail campagnes klaar die jij kunt gebruiken om potentiele klanten warm te maken voor jouw product(en) . Deze e-mail worden automatisch verstuurd uit jouw naam/studio/bedrijf.

4. Chat(bot) Marketing

Reageer realtime met beulp van gepersonaliseerde gesprekkenscripts via o.a. Instagram Messages, Facebook Messenger en Whatssapp. 

5. Booking tools

Laat potentiele  klanten zelf afspraken plannen wanneer het jou schikt tijdens jouw vooraf ingestelde beschikbaarheid met het meest complete "boekings"-planningssysteem op internet.  
 

6. SEO (Gratis Leads)

Verdubbel de resultaten van betaald adverteren door ook organisch optimaal vindbaar te zijn.