builderall

GRATIS LEADS GENEREREN

MEER GEINTERESSEERDEN VIA GOOGLE

Je online zichtbaarheid is belangrijker dan ooit. Wil je jouw concurrenten verslaan in 2021, dan zul je de nieuwste SEO technieken moeten beheersen. Lokaal of landelijk beter zichtbaar zijn kan je leren met de Masterclass klanten via Google.

WORD SEO EXPERT VAN JE EIGEN BUSINESS

Jan Ruben is online marketeer en SEO specialist. Hij helpt bedrijven met vindbaarheid in Google, zodat hun droomklanten hen sneller weten te vinden.

Met de online videocursus van Jan Ruben ga je je helemaal onderdompelen in de wereld van SEO. De cursus is zo opgezet dat beginners snel een beeld krijgen van de belangrijkste onderdelen. Voor gevorderden zijn er vele verdiepingen te ontdekken. 


Met deze 3 Masterclasses gaat Jan Ruben jou helpen aan een stroom van bezoekers, die interesse hebben in jouw producten en diensten! Vul je funnel of vergroot de vindbaarheid van je website voor jouw ideale klant!
 

MEER DAN
 GEWOON
ONLINE MARKETING
EN SALES

Er is een reden dat er veel studio's en gyms graag met SELFCONTROL werken.

We bieden namelijk nog veel meer dan alleen 'gestandaardiseerde'  advertentie en e-mail funnels.

1. Training en Content 

We hebben een helder leerplatform ontwikkeld, dat jou leert te groeien met online adverteren, geautomatiseerde salesopvolging, SEO, etc.

Aangevuld met een bibliotheek met voorbeeld campagnes die eenvoudig aan te passen zijn aan jouw huisstijl en productaanbod.

2. Simpel Adverteren

Geen onnodig tijd meer verspillen met ingewikkelde tools om advertenties te maken op Facebook, Instagram en Google. Promoot jouw producten binnen enkele minuten. Laat je bedrijf succesvol online groeien met onze online advertentieportaal.

3. Automatische E-mail opvolging

In onze contentportal staan 'kant en klare' e-mail campagnes klaar die jij kunt gebruiken om potentiele klanten warm te maken voor jouw product(en) . Deze e-mail worden automatisch verstuurd uit jouw naam/studio/bedrijf.

4. Chat(bot) Marketing

Reageer realtime met beulp van gepersonaliseerde gesprekkenscripts via o.a. Instagram Messages, Facebook Messenger en Whatssapp. 

5. Booking tools

Laat potentiele  klanten zelf afspraken plannen wanneer het jou schikt tijdens jouw vooraf ingestelde beschikbaarheid met het meest complete "boekings"-planningssysteem op internet.  
 

6. SEO (Gratis Leads)

Verdubbel de resultaten van betaald adverteren door ook organisch optimaal vindbaar te zijn.