builderall

AUTOMATISCH AFSPRAKEN IN JOUW AGENDA

BOOKING TOOL

Voor veel potentiele klanten is de drempel om een proefsessie te volgen of om bij jou op gesprek te komen best hoog.  Maar als hij de keus heeft gemaakt wil hij graag ook gelijk plannen.  Laat je potentiele  klanten een afspraak in jouw agenda plannen en  beheer je beschikbaarheid met het meest complete "boekings"-planningssysteem op internet. 

LAGERE 'NO SHOW' DOOR AUTOMATISCHE AFSPRAKEN

Met het boekingssyteem van SELFCONTROL plannen jouw potentiele klanten hun afspraak bij jou in de agenda. Beheer zelf jouw beschikbaarheid zodat je nooit voor verassingen komt te staan. 
Wanneer een klant een afspraak heeft geboekt via Zoom of live bij jou in de studio ontvang jij hiervan een mail. 
De klant ontvangt automatisch gepersonaliseerde berichtjes via mail of SMS voorafgaand aan jullie afspraak. Zo zorg je ervoor dat een klant jouw afspraak niet kan vergeten. 

MEER DAN
 GEWOON
ONLINE MARKETING
EN SALES

Er is een reden dat er veel studio's en gyms graag met SELFCONTROL werken.

We bieden namelijk nog veel meer dan alleen 'gestandaardiseerde'  advertentie en e-mail funnels.

1. Training en Content 

We hebben een helder leerplatform ontwikkeld, dat jou leert te groeien met online adverteren, geautomatiseerde salesopvolging, SEO, etc.

Aangevuld met een bibliotheek met voorbeeld campagnes die eenvoudig aan te passen zijn aan jouw huisstijl en productaanbod.

2. Simpel Adverteren

Geen onnodig tijd meer verspillen met ingewikkelde tools om advertenties te maken op Facebook, Instagram en Google. Promoot jouw producten binnen enkele minuten. Laat je bedrijf succesvol online groeien met onze online advertentieportaal.

3. Automatische E-mail opvolging

In onze contentportal staan 'kant en klare' e-mail campagnes klaar die jij kunt gebruiken om potentiele klanten warm te maken voor jouw product(en) . Deze e-mail worden automatisch verstuurd uit jouw naam/studio/bedrijf.

4. Chat(bot) Marketing

Reageer realtime met beulp van gepersonaliseerde gesprekkenscripts via o.a. Instagram Messages, Facebook Messenger en Whatssapp. 

5. Booking tools

Laat potentiele  klanten zelf afspraken plannen wanneer het jou schikt tijdens jouw vooraf ingestelde beschikbaarheid met het meest complete "boekings"-planningssysteem op internet.  
 

6. SEO (Gratis Leads)

Verdubbel de resultaten van betaald adverteren door ook organisch optimaal vindbaar te zijn.